PizzaPoly

Політика конфіденційності

Загальні положення

Справжня політика обробки персональних даних складена відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» (далі – Згода) і визначає порядок обробки персональних даних та заходи щодо забезпечення безпеки персональних даних адміністрація сайту Pizzapoly.in.ua (далі – Оператор).
Прийняттям даного Згоди є реєстрація на Сайті або оформлення замовлення без реєстрації.

Оператор ставить своїм найважливішим метою і умовою здійснення своєї діяльності дотримання прав і свобод людини і громадянина при обробці його персональних даних, в тому числі захисту прав на недоторканність приватного життя, особисту і сімейну таємницю.
Справжня політика Оператора щодо обробки персональних даних (далі – Політика) застосовується до всієї інформації, яку Оператор може отримати про відвідувачів веб-сайту

Ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

  1. Ви погоджуєтеся на обробку своїх персональних даних, як без використання засобів автоматизації, так і з їх використанням.
  2. Ви погоджуєтеся на обробку наступних персональних даних: прізвище, ім’я, номер контактного телефону; адреса електронної пошти (за бажанням), адреса доставки.
  3. Метою обробки персональних даних є продаж товарів з сайту і обробка замовлень Покупця.
  4. Підставою для обробки персональних даних є ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI. В процесі обробки з персональними даними можуть бути здійснені наступні дії: збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення, використання, блокування, видалення.
  5. Ви погоджуєтеся на передачу персональних даних третім особам без попереднього повідомлення Покупця, якщо це пов’язано з обробкою або доставкою замовлення Покупця. (Наприклад, передача ваших даних кур’єру для доставки товару).
  6. Персональні дані можуть зберігатися і оброблятися до ліквідації даного сайту.
  7. Згода може бути відкликано Покупцем, шляхом направлення письмової заяви на електронну адресу mail@pizzapoly.com.ua
  8. Згода діє весь час до моменту припинення обробки персональних даних, зазначених у п.6 і п.7 данної Згоди.

Оператор може обробляти такі персональні дані Покупця:

  1. Прізвище ім’я по батькові;
  2. Електронна адреса;
  3. Номери телефонів;
  4. Рік, місяць, дата і місце народження;
  5. Також на сайті відбувається збір і обробка знеособлених даних про відвідувачів (в т.ч. файлів «cookie») за допомогою сервісів інтернет-статистики (Гугл Аналітика та інших).

Перераховані вище дані далі по тексту Політики об’єднані загальним поняттям Персональні дані.

Порядок збору, зберігання, передачі та інших видів обробки персональних даних

Безпека персональних даних, які обробляються Оператором, забезпечується шляхом реалізації правових, організаційних і технічних заходів, необхідних для виконання в повному обсязі вимог чинного законодавства у сфері захисту персональних даних.

  1. Оператор забезпечує збереження персональних даних і вживає всіх можливих заходів, що виключають доступ до персональних даних неуповноважених осіб.
  2. У разі виявлення неточностей в персональних даних, Користувач може актуалізувати їх самостійно, шляхом подання відповідного Оператору повідомлення на адресу електронної пошти Оператора mail@pizzapoly.com.ua з позначкою «Актуалізація персональних даних».
  3. Термін обробки персональних даних є необмеженим. Користувач може в будь-який момент відкликати свою згоду на обробку персональних даних, направивши Оператору повідомлення за допомогою електронної пошти на електронну адресу Оператора mail@pizzapoly.com.ua з позначкою «Відкликання згоди на обробку персональних даних».

Заключні положення

  1. Користувач може отримати будь-які роз’яснення з потрібних питань, що стосуються обробки його персональних даних, звернувшись до Оператору за допомогою електронної пошти mail@pizzapoly.com.ua
  2. В даному документі будуть відображені будь-які зміни політики обробки персональних даних Оператором.
  3. Політика діє безстроково до заміни її новою версією.
    Актуальна версія Політики у вільному доступі розташована в мережі Інтернет за адресою http://pizzapoly.com.ua/policy.

Замовити дзвінок